Prologi

4.10.2012

Tämä blogi on osa kirjallisuustieteiden yliopisto-opintojani. Tapa jolla nämä blogimerkinnät on koottu käy ilmi niitä lukiessa. Kaikki materiaali, joka ei liity ensisijaisesti tapahtumiin, on jätetty pois. Koska osa materiaalista on luvatta lainattua, henkilöiden nimet on muutettu ja olen pyrkinyt siihen että paikkoja ei voi tunnistaa. Muuten tekstit ovat alkuperäisessä muodossa. Tekstin tapahtuma-aikaan olin ihan tavallinen kaksitoistavuotias, ja koen olevani edelleen tasapainoinen ihminen. Järjellä en pysty tapahtumia selittämään, joten annan blogimerkintöjen puhua puolestani. Nämä tekstit luettuaan lukijan vastuulle jää mihin hän uskoo ja mihin ei. Kirjoitan materiaalia puhtaaksi sitä mukaan kun ehdin ja pyrin julkaisemaan uutta materiaalia aina tiistaisin ja torstaisin. Jotta pysyt tarinassa mukana, kannattaa aloittaa lukeminen vanhimmasta tekstistä.

Eemeli

torstai 22. marraskuuta 2012

Sähköposti Majalta Eemelille, tiistai 6.8.2002Maja <Maja88@gmail.com> 6. elokuuta 2002 21:37
Vast. ott.: Eemeli <supergyborg@gmail.com>


Hei :]

Henkien kätkemä on tosi hyvä, mut jos sanot jollekin et mä sanoin niin, niin mä kiellän kaiken. Se on kuitenki piirretty.

Mainitsit että siellä sattuu kaikkea kummaa :s. Täällä ei ole oikeesti tapahtunut mitään ihmeellistä. Se mun ongelma on, että sain siellä uidessa vedestä ihottumaa x). Iho alkoi kutista silloin sunnuntaiyönä. Tiedän ettei pitäisi raapia, mutta ihan huomaamattakin raavin. Viime yönä nukuin sormikkaat käsissä :P, mutta jossain vaiheessa yötä olin ottanut ne pois.

Onko teillä ollut ihottumaa? Se on semmoista aika ällöä, yöäk x(. Ihoa lähtee pois ja alla oleva juttu on, no en kai osaa kuin kuvailla sitä suomuiseksi. Minun on pitänyt pitää pitkähihaista vaikka täällä on tosi lämmin. Onneksi koulu ei vielä ole alkanut, en ikinä kehtaisi mennä sinne tämän näköisenä. Tää on niin ällöö, ku mulla on aina ollut virheetön iho. Isä varasi mulle ajan lääkäriin, joten toivottavasti tämä on kohta ohi. Etkä sit sano sanaakaan Ellalle, siitä tää olis vaan hauskaa.

Kirjoitellaan :P

Maja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti